Solliefoto drives av Terje Sollie. Kristiansand er hvor jeg føler meg hjemme. Jeg elsker det jeg gjør, og er glad for at jeg kan jobben med foto. Har tatt bryllupsfoto siden 2004.

«Mitt mål er å fange gleden, følelsene, lidenskapen, humoren og de varme øyeblikkene i et foto»

I min erfaring er nøkkelen til det gode bilde enkel. Hvis folk jeg fotograferer føler seg avslappet og rolig, så er det lettere å fange følelsene, lidenskapen, humoren og varmen i øyeblikket.

Spesielt ved bryllupsfotografering liker jeg å fokuserer på dokumentarisk stil. Fange øyeblikkene som er fylt med latter, følelser, gleden og spenningen som dagen utfolder seg. Stikkordet er ekthet og glede. Bryllupsbildene er kanskje de mest betydningsfulle bildene som blir tatt i livet. Derfor er det viktig å identifisere uttrykket en ønsker seg. Ulike stiler og fargegjengivelser er viktig. Noen ønsker moderne, urbane, vintage, klassiske eller retro- bilder, dette er bare noen av mulighetene – valget er ditt.

Hvis jeg får sette preg på bildene ut fra hvordan jeg leser bryllupsparet, er det ekstra gøy. I forkant av bryllupet ønsker jeg alltid å møte dem jeg skal fotografere. Vi tar en kopp kaffe sammen for å planlegger fotoopptakene. På selve dagen, bruker vi all den tiden det tar å få de beste bildene.

Målet er å ha det gøy og avslappende mens vi tar bilder, og jeg vil veilede dere trygt gjennom opptakene. Ønsket er også at fotoopptakene skal hjelpe en til å senket skuldrene litt, slik at dere er klar for bryllupsfest resten av dagen.

Solliefoto drives av Terje Sollie. Kristiansand er hvor jeg føler meg hjemme. Jeg elsker det jeg gjør, og er glad for at jeg kan jobben med foto. Har tatt bryllupsfoto siden 2004.

«Mitt mål er å fange gleden, følelsene, lidenskapen, humoren og de varme øyeblikkene i et foto»

I min erfaring er nøkkelen til det gode bilde enkel. Hvis folk jeg fotograferer føler seg avslappet og rolig, så er det lettere å fange følelsene, lidenskapen, humoren og varmen i øyeblikket.

Spesielt ved bryllupsfotografering liker jeg å fokuserer på dokumentarisk stil. Fange øyeblikkene som er fylt med latter, følelser, gleden og spenningen som dagen utfolder seg. Stikkordet er ekthet og glede. Bryllupsbildene er kanskje de mest betydningsfulle bildene som blir tatt i livet. Derfor er det viktig å identifisere uttrykket en ønsker seg. Ulike stiler og fargegjengivelser er viktig. Noen ønsker moderne, urbane, vitage, klassiske eller retro- bilder, dette er bare noen av mulighetene – valget er ditt.

Hvis jeg får sette preg på bildene ut fra hvordan jeg leser bryllupsparet, er det ekstra gøy. I forkant av bryllupet ønsker jeg alltid å møte dem jeg skal fotografere. Vi tar en kopp kaffe sammen for å planlegger fotoopptakene. På selve dagen, bruker vi all den tiden det tar å få de beste bildene.

Målet er å ha det gøy og avslappende mens vi tar bilder, og jeg vil veilede dere trygt gjennom opptakene. Ønsket er også at fotoopptakene skal hjelpe en til å senket skuldrene litt, slik at dere er klar for bryllupsfest resten av dagen.

terje-sollie-og-den-vakre-kona
Kontak meg

Send meg en melding. Så tar jeg kontakt så for jeg kan.

Start typing and press Enter to search

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer